Onze docenten

Belinda van Trier – Willemse.

Balletstudio Belinda is in 1994 opgericht door Belinda.

Meer over Belinda
In 1982 is zij afgestudeerd aan de Nel Roos Academie voor Klassiek Ballet; die academie heet tegenwoordig de Nationale Balletacademie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze werkte/danste bij diverse gezelschappen en met verschillende choreografen …

Melody Meijer.

Melody geeft vooral lessen Modern.

Meer over Melody
Melody is een gedreven dansdocent die het beste uit een individu wilt halen. Iedereen is uniek op zijn/haar eigen manier en zij kan enorm genieten van leerlingen die zich allen uiten op haar/zijn eigen manier d.m.v. dans. Plezier en uitdaging staan bovenaan haar lijstje van een goede les.

Beau Delwel

Beau geeft op dinsdag en vrijdag moderne dans en Urban choreo

Meer over Beau
Beau is een gepassioneerde danseres die na haar opleiding aan Codarts danste bij Scapino en Guy and Roni.Haar liefde en plezier voor dans wil zij heel graag aan anderen overbrengen, van peuter tot en met volwassenen en van publiek tot de leergierige danser.

Isa Boekhoud

Isa geeft de lessen Musical en Theater.

Meer over Isa
Deze informatie volgt.

Tara

Tara is onze les assistente op zaterdag

Meer over Tara
Tara is onze les assistente die het fijn vind als leerlingen zich op hun gemak voelen. Als ze het naar hun zin hebben, kunnen ze met volle teugen van het dansen genieten. Samen dansen is het leukste wat er is!