Onze docenten

Belinda van Trier – Willemse.

Balletstudio Belinda is in 1994 opgericht door Belinda.

Meer over Belinda
In 1982 is zij afgestudeerd aan de Nel Roos Academie voor Klassiek Ballet; die academie heet tegenwoordig de Nationale Balletacademie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze werkte/danste bij diverse gezelschappen en met verschillende choreografen …

Melody Meijer.

Melody geeft vooral lessen Modern.

Meer over Melody
Melody is een gedreven dansdocent die het beste uit een individu wilt halen. Iedereen is uniek op zijn/haar eigen manier en zij kan enorm genieten van leerlingen die zich allen uiten op haar/zijn eigen manier d.m.v. dans. Plezier en uitdaging staan bovenaan haar lijstje van een goede les.

Marilou Hemmerlin

Marilou geeft moderne dans

Meer over Marilou
Marilou is een enthousiaste dansdocent die na de Bachelor Docent Dans aan Codarts is gaan specialiseren in moderne dans. Met gedrevenheid en positiviteit is het haar doel leerlingen te enthousiasmeren, uit te dagen en te laten groeien. In haar les wordt er samen een plek gecreƫerd voor het ontdekken en laten bloeien van ieders eigenheid en passie.

Lore van der Aa

Lore geeft Urban choreo

Meer over Lore
Lore is een enthousiaste danser en dansdocent die het heel leuk vind om mijn passie met anderen te delen. zij danst al vanaf driejarige leeftijd en is sindsdien nooit meer gestopt. Momenteel studeer ze aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam, voor de bachelor Docent Dans. Hiervoor heeft zij ook de vooropleiding dans van ArtEZ afgerond. Ze is altijd vrij breed opgeleid in verschillende stijlen: van klassiek ballet tot hiphop en alles daar tussenin. Het allerbelangrijkste in haar danslessen vind ze dat vanuit beide kanten van elkaar kan worden geleerd en vervolgens samen veel dansplezier kan worden beleefd!

Dieuwertje Hoefnagel

Dieuwertje geeft de lessen Musical en Theater.

Meer over Dieuwertje
Dieuwertje studeerde af aan de Dutch Academy of Performing Arts. Hier haalde ze haar diploma ‘Allround musical performer’. Nu is ze werkzaam in het werkveld en doet ze diverse opdrachten.Het belangrijkste vindt ze dat de leerlingen op hun gemak zijn en plezier maken, maar ook dat de leerlingen zelf hun creativiteit kunnen uiten.

Tara

Tara is onze les assistente op zaterdag

Meer over Tara
Tara is onze les assistente die het fijn vind als leerlingen zich op hun gemak voelen. Als ze het naar hun zin hebben, kunnen ze met volle teugen van het dansen genieten. Samen dansen is het leukste wat er is!