Onze docenten

Belinda van Trier – Willemse.

Balletstudio Belinda is in 1994 opgericht door Belinda.

Lees meer over Belinda
In 1982 is zij afgestudeerd aan de Nel Roos Academie voor Klassiek Ballet; die academie heet tegenwoordig de Nationale Balletacademie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze werkte/danste bij diverse gezelschappen en met verschillende choreografen …

Karin Kop.

De docente voor danslessen aan vooral jongere kinderen bij Balletstudio Belinda is Karin Kop.

Lees meer over Karin
Karin heeft na haar opleidingen onderwijsassistent en de propedeutische fase van de PABO te hebben behaald, zich verder willen ontwikkelen in haar passie voor dans. Ze studeerde aan de Fontys Dansacademie te Tilburg en behaalde in 2009 haar diploma Docent Dans. Hierna vond Karin het ook interessant om andere stijlen van het klassieke ballet verder te ontwikkelen en heeft ze een opleiding gevolgd aan de Engelse IDTA opleiding ( International Dance Teachers Association) waar zij in 2012 op Internationaal niveau haar diploma heeft behaald.

Melody Meijer.

Melody geeft vooral lessen Modern.

Lees meer over Melody
Melody is een gedreven dansdocent die het beste uit een individu wilt halen. Iedereen is uniek op zijn/haar eigen manier en zij kan enorm genieten van leerlingen die zich allen uiten op haar/zijn eigen manier d.m.v. dans. Plezier en uitdaging staan bovenaan haar lijstje van een goede les.

Daphne Verhave

Daphne geeft lessen Modern en Urban.

Lees meer over Daphne
Daphne is een zeer energieke docent met heel veel plezier en passie in haar werk. Zij heeft ruime lesgeef ervaring op middelbare scholen en ballet- en dansscholen. Daphne danste zelf in diverse educatieve producties en combineert het lesgeven met dansen bij het moderne dansgezelschap ENS.

Rowell Molema

Rowell geeft de lessen Musical en Theater.

Lees meer over Rowell
Rowell heeft in diverse theater producties geschitterd, zoals Fame!, A Christmas Caroll en High School Musical. Ook heeft Rowell opgetreden en workshops gegeven in Disneyland Parijs.