Onze docenten

Belinda van Trier – Willemse.

Balletstudio Belinda is in 1994 opgericht door Belinda.

Lees meer over Belinda
In 1982 is zij afgestudeerd aan de Nel Roos Academie voor Klassiek Ballet; die academie heet tegenwoordig de Nationale Balletacademie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze werkte/danste bij diverse gezelschappen en met verschillende choreografen …

Melody Meijer.

Melody geeft vooral lessen Modern.

Lees meer over Melody
Melody is een gedreven dansdocent die het beste uit een individu wilt halen. Iedereen is uniek op zijn/haar eigen manier en zij kan enorm genieten van leerlingen die zich allen uiten op haar/zijn eigen manier d.m.v. dans. Plezier en uitdaging staan bovenaan haar lijstje van een goede les.

Nienke van der Aar

Nienke geeft op vrijdag Streetdance.

Lees meer over Nienke
Nienke is oud leerling van Balletstudio Belinda en is er niet meer weg gegaan. Zij is een gedreven dansdocent met een passie voor dans. Gezelligheid en jezelf uitdagen staan bij haar op één. Zij heeft voorheen bij Lucia Marthas en Codarts een dans vooropleiding gevolgd. Op dit moment volgt Nienke naast het lesgeven een studie rechten in Leiden.

Lieke Kouwenhoven

Lieke geeft lessen Modern .

Lees meer over Lieke
In de lessen van Lieke lessen staat het dansgevoel (plezier en gezelligheid) muzikaliteit en techniek centraal.In haar lessen wordt lekker hard gewerkt, leer je van elkaar Lieke deelt heel graag de gezamenlijke passie voor dans met jullie..

Holly Hergelink

Holly geeft de lessen Musical en Theater.

Lees meer over Holly
Holly danste bij Balletstudio Belinda in de streetdance lessen.
Later ook klassiek ballet. Na haar middelbare school ging ze naar Brussel om daar muziektheater te studeren. Na het behalen van haar propedeuse is zij overgestapt naar Codarts in Rotterdam afdeling muziektheater.
Bij de les van Holly staat zingen dansen en acteren, met veel plezier, centraal in de lessen.

Tara

Tara is onze les assistente op zaterdag

Lees meer over Tara
Tara is onze les assistente die het fijn vind als leerlingen zich op hun gemak voelen. Als ze het naar hun zin hebben, kunnen ze met volle teugen van het dansen genieten. Samen dansen is het leukste wat er is!