Karin Kop

De docente voor danslessen aan vooral jongere kinderen bij Balletstudio Belinda is Karin Kop.

Opleiding:
Karin heeft na haar opleidingen onderwijsassistent en de propedeutische fase van de PABO te hebben behaald, zich verder willen ontwikkelen in haar passie voor dans.

Ze studeerde aan de Fontys Dansacademie te Tilburg en behaalde in 2009 haar diploma Docent Dans. Hierna vond Karin het ook interessant om andere stijlen van het klassieke ballet verder te ontwikkelen en heeft ze een opleiding gevolgd aan de Engelse IDTA opleiding ( International Dance Teachers Association) waar zij in 2012 op Internationaal niveau haar diploma heeft behaald.

Karin heeft lesgegeven op diverse peuterspeelzalen, basisscholen, voortgezet onderwijs en balletscholen.

In 2009 is Karin begonnen met lesgeven bij Balletstudio Belinda. Daarnaast heeft zij ook lesgegeven bij Class-Ballet te Amersfoort en het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland locaties Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Ook heeft zij lesgegeven bij Ballet- en Dansstudio Gouda en de Leidse ballet- en theaterschool. Verder heeft zij een dansproject gegeven op haar oude middelbare school te Leiden. Op dit moment geeft Karin naast haar werkzaamheden bij Balletstudio Belinda ook danslessen op diverse BSO’S.

Houd jij ook zoveel van dansen? Dan zie ik je graag in één van mijn danslessen!