Just4Dance

Onze leverancier van balletkleding  Just 4 Dance heeft ervoor gezorgd dat het voor u en voor ons eenvoudiger wordt.

Passen

Bestellen

Maattabel

Contact met Just4Dance

Passen

Regelmatig worden op de balletschool speciale pas dagen georganiseerd. Op die dagen kan balletkleding worden gepast. De pas dagen zullen wij vooraf per brief aan de leerlingen of via de mail bekend maken. De planning is dat er per jaar ongeveer 2 tot 3 pas dagen georganiseerd zullen worden. De pas dagen proberen wij zoveel mogelijk plaats te laten vinden na de zomervakantie, de kerstvakantie maar ook voor de voorstellingen.

Indien u kleding buiten de pasdagen om wenst te passen, dan kan dat alleen op afspraak. Neem hiervoor contact op met Belinda (zie de contactpagina of stuur een verzoek via MijnBalletStudioBelinda).

Tijdens de pas dagen zijn er formulieren beschikbaar waarop u de maten van de benodigde kleding kunt invullen.

Bestellen

Thuis koopt u het artikel vervolgens via de webshop van onze leverancier.

Klik op de volgende link of vul de volgende naam in uw browser: just4dance.nl/belinda(zonder www). U komt dan op de speciale pagina van Balletstudio Belinda op de website van Just4Dance. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste balletkleding besteld. De juiste kleding is namelijk niet te koop bij sport 2000 of Decathlon.

Maak op de website van Just4Dance een eigen account aan en bestel de passende kleding. Het voordeel is dat er minder geruild hoeft te worden en dat alles op voorraad is.

De bestelde kleding wordt naar uw huisadres gestuurd en boven de € 25,00 besteding betaald u geen verzendkosten.

In de webshop vind u tevens haarspelden en haarnetjes in de kleur van het haar. Er zijn haarnetjes en spelden voor korter haar maar ook voor zwaar en lang haar. Daarnaast vindt u er andere leuke spullen zoals tassen, cadeautjes e.d.

Uiteraard is het ook mogelijk om tussendoor kleding te bestellen bij de webshop, dit kan met uw inlogcode en wachtwoord én als u de juiste maat weet. Balletkleding behoort strak en glad te zitten en de pasvorm van de schoentjes is ook anders, hou daar rekening mee met de bestelling.

Maattabel

Twijfelt u over de juiste maat, bel even met Belinda of stuur een bericht naar Just4dance, dan krijgt u spoedig antwoord. U kunt een bericht naar Just4Dance sturen zodra u bij Just4Dance bent ingelogd.
Indien u binnen een week geen reactie heeft gekregen van just4dance, neem dan contact op met Belinda dan probeert zij contact te leggen.

just4dance maattabel

Maat just4dance → komt overeen met maat
498-104
6110-116
8122-128
10134-140
12146-152
14156-164 
Hou voor de schoenmaat de eigen schoenmaat aan.

Contact met Just4Dance

Gebruik het mailadres info @ Just4Dance.nl indien u contact wilt hebben met Just4Dance.