Ervaringen van leerlingen

Toen ik begon te dansen bij Balletstudio Belinda merkte ik direct het verschil. Alles wat ik Bij Balletstudio Belinda leerde is een prima basis voor mijn carrière bij Codarts. Bij Belinda wordt serieus gewerkt aan je dansvaardigheden en is het niet gewoon een beetje lekker bewegen.


De lessen bij Belinda zijn echt fantastisch. Ik heb er erg veel aan gehad en dans nu met nog meer plezier!

Isabel


Balletstudio Belinda was voor mij een 2e thuis. Een plek waar plezier altijd op nummer 1 staat, maar ook een plek waar ik terecht kon als het even tegen zat. De balletschool heeft mij veel geleerd over dans, techniek en het over laten komen van de kunst op het publiek. Het is een balletschool met lessen die heel je leven met je mee reizen, zelfs als je er niet meer komt.

Alicia de Jong