Ervaringen van leerlingen

Toen ik begon te dansen bij Balletstudio Belinda merkte ik direct het verschil. Alles wat ik Bij Balletstudio Belinda leerde is een prima basis voor mijn carrière bij Codarts. Bij Belinda wordt serieus gewerkt aan je dansvaardigheden en is het niet gewoon een beetje lekker bewegen.


Balletstudio Belinda staat voor vakkundigheid. 

We hebben maar één lichaam en daar moeten we goed voor zorgen. Zeker als het gaat om een lichaam in de groei. Als kinderfysiotherapeut en danser vind ik het dan ook heel belangrijk dat de kinderen bij balletstudio Belinda goed begeleid worden bij blessures, maar ook vooral worden behoed voor het oplopen van blessures. Het is belangrijk om te kijken naar de natuurlijke bouw, houding en ontwikkeling van een kind en niet van iedereen hetzelfde te verwachten. Mijns inziens wordt dit bij Belinda heel goed opgepakt. Zo vindt er bijvoorbeeld eerst een deskundig spitzenkeuring plaats, alvorens kinderen kunnen deelnemen aan de spitzenles. Ook worden (ouders van) kinderen met fysieke klachten geadviseerd contact op te nemen met de kinderfysiotherapeut. Het doel is altijd om kinderen plezier te laten hebben en houden in het dansen en hen de begeleiding te bieden om dit op verantwoorde wijze te doen. ¨

Marissa Lake-Hunsel
Eigenwijs – praktijk voor ouder en kind


De lessen bij Belinda zijn echt fantastisch. Ik heb er erg veel aan gehad en dans nu met nog meer plezier!

Isabel


Balletstudio Belinda was voor mij een 2e thuis. Een plek waar plezier altijd op nummer 1 staat, maar ook een plek waar ik terecht kon als het even tegen zat. De balletschool heeft mij veel geleerd over dans, techniek en het over laten komen van de kunst op het publiek. Het is een balletschool met lessen die heel je leven met je mee reizen, zelfs als je er niet meer komt.

Alicia de Jong