Ambitiepakket Modern

Algemeen: Als leerlingen meer dan gemiddeld gemotiveerd zijn voor ballet en dans in het algemeen, willen zij vaak heel graag meer lessen volgen per week. Door hun motivatie en passie willen zij vaak verder met dans. Dit is het Ambitie pakket. Wij geven deze leerlingen op deze manier de kans hun talent verder te ontplooien. Vaak hebben deze leerlingen de ambitie om van hun grote hobby hun vak te maken. Maar dat is niet noodzakelijk. Ook als dansen je grootste hobby is kun je aan het ambitie pakket deelnemen.

Binnen onze balletschool komen we regelmatig jong talent tegen. Met ons ambitie pakket voor klassiek ballet én moderne dans bieden we deze jonge talenten speciale begeleiding aan. Deze leerlingen zullen gedurende de week les krijgen in meerdere dansdisciplines en de mogelijkheid krijgen om aanvullend begeleid te worden met privé coaching.

Het aanmelden voor een aanvullende lessenpakket en de begeleiding onder de naam ambitie pakket kan uitsluitend in overleg met de ouders en de docent gedaan worden.

Ambitie Pakketten Modern

Naast het ambitie pakket Klassiek bieden we sinds 2011 twee ambitie pakketten Modern.

Pakket 1) Dansgroep Pre-Louder (8 – 12 jaar) 

Dit pakket bestaat uit een dansles van 1,5 uur technische moderne dans en een dansles van 1 uur klassiek ballet (beiden zijn verplicht). Aangevuld met 1 dansles (van 1 uur) naar keuze (wij gaan uit van modern maar het kan ook een andere dansvorm zijn).
Met deze groep doen we mee aan wedstrijden. Het doel van deze wedstrijden is om de jonge leerlingen voor te bereiden op de doorstroom naar onze amateur dansgroep LOUDER die voor voorstellingen en andere activiteiten een eigen repertoire opbouwen.

selectie na auditie en/of advies van docent

Pakket 2) Dansgroep Louder (11 – 15 jaar) 

Ook dit pakket bestaat uit een dansles van 1,5 uur technische moderne en een 1 uur klassiek ballet (beiden verplicht) en een aanvullende les (1 uur) naar keuze.
Ook met deze groep doen we mee aan wedstrijden voor dit oudere segment en geven daarnaast voorstellingen.
Dansgroep LOUDER bouwt een eigen repertoire op voor hun voorstellingen en andere activiteiten.

Selectie na auditie en/of advies van docent

Aanvullend lessenpakket

Bovenop de hierboven genoemde pakketten zullen wij proberen extra lessen/workshops aan te bieden, zoals jazz, streetdance, show en klassiek in korte of langere periodes of in vakanties. Dit om onze leerlingen de kans te geven zich ook in andere dansvormen thuis te gaan voelen. 

maandag
dinsdag
woensdag
17:30 - 19:00
8-12 jaar
Melody
19:00 - 20:30
12-17 jaar
Melody
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
Naar lestijden pagina
Terug naar lesoverzicht