Ambitiepakket Klassiek

Als leerlingen meer dan gemiddeld gemotiveerd zijn voor ballet en dans in het algemeen, willen deze leerlingen heel graag meer lessen volgen per week. Door hun motivatie en passie willen zij vaak verder met dans. 

Wij geven deze leerlingen de kans hun talent op deze manier verder te ontplooien. Vaak is de ambitie van deze leerlingen om van hun grote hobby hun vak te maken.

Binnen onze school komen we ook regelmatig jong talent tegen. Met ons ambitiepakket bieden we deze jonge talenten speciale begeleiding aan en zullen deze leerlingen meerdere dansdisciplines in de week volgen.

Dit is de extra verfijning op onze al bestaande selectieklas.

Het ambitiepakket klassiek ballet:

Dit houdt in dat wij kinderen vanaf 8 jaar tot 16 jaar met ambitites begeleiden, eventueel tot aan de dansacademie. Het pakket is ook geschikt voor hen die niet van dans zijn/haar beroep wil maken maar wel intensief en serieus dans wil beoefenen.

Het ambitiepakket klassiek ballet bestaat uit drie verplichte lessen in de week (selectie klassiek, klassiek 1,5 uur, modern of jazz).   Voor de spitzen leerlingen komt daar wel additief  op de les prijs het half uur spitzen les bij.

DagTijd  Bijzonderheden
Zie voor de tijden van de verschillende onderdelen de lestijden pagina
DocentBelinda
DagTijd  Bijzonderheden
Zie voor de tijden van de verschillende onderdelen de lestijden pagina
DocentBelinda
Naar lestijden pagina
Terug naar lesoverzicht